Kanariansaaret, jotka sijaitsevat Afrikan rannikon läheisyydessä, ovat ainutlaatuinen viinintuotantoalue Espanjassa, johon vaikuttaa subtrooppinen ja vulkaaninen ilmasto. Näillä saarilla on useita viininviljelyyn sopivia mikroilmastoja, ja niiden vulkaaniset maaperät antavat viineille erottuvan mineraalisuuden. Kanariansaarilla on kymmenen alkuperänimitystä, joilla kaikilla on omat erityispiirteensä. Alkuperäisistä rypäleistä Listán Negro ja Malvasía ovat tunnetuimpia. Listán Negro, josta valmistetaan usein puna- tai roseeviiniä, tunnetaan raikkaudestaan ja hedelmäisistä aromeistaan, kun taas Malvasía tuottaa aromaattisia, joskus makeita valkoviinejä. Perinteiset viininviljelytekniikat, kuten terassiviljely ja gobelettityyppinen leikkaus, ovat yhä käytössä, mikä säilyttää alueen viinintuotantoperinnön. Kanarialainen viininviljely on myös tunnettu pienistä perhetiloista, jotka kunnioittavat ympäristöä ja noudattavat usein luomu- tai biodynaamista lähestymistapaa. Viinin ystävät, olipa kyseessä sitten aloittelija tai asiantuntija, löytävät Kanariansaarten viineistä odottamattomia makuelämyksiä ja rikasta makumaailmaa, mikä kuvastaa täydellistä symbioosia innovaation ja perinteen välillä tässä poikkeuksellisessa saarimiljöössä.