Andalusia, Espanjan eteläisin alue, on maa, joka on rikas viiniperinteistä ja upeista maisemista. Tunnettu anteliaista ja erottuvista viineistään, Andalusia erottuu ainutlaatuisilla tyyleillään kuten Xérès (Sherry), Montilla-Moriles ja Malaga. Näitä viinejä tuotetaan monenlaisten mikroilmastojen, kalkkikivimaiden ja runsaasti auringonvaloa sisältävän ilmaston ansiosta. Erityisesti Xérès on kunniapaikalla ja sillä on useita lajikkeita kuivasta Finosta makeaan Pedro Ximéneziin, jotka sopivat täydellisesti aperitiiviksi tai jälkiruoaksi. Perinteiset solera-menetelmät rikastuttavat näitä viinejä monimutkaisilla mauilla. Montilla-Moriles tarjoaa poikkeuksellisia valkoviinejä, joita usein verrataan parhaimpiin Xérèseihin, mutta ne tuotetaan sellaisista rypäleistä kuin Pedro Ximénez. Malaga, kuuluisa makeista Moscatel-viineistään, tarjoaa silkkisiä tekstuureja ja kuivattujen hedelmien aromeja. Andalusia ei ole vain makumatka vaan myös kunnianosoitus muinaista viinikulttuuria kohtaan, joka on juurtunut tämän aurinkoisen alueen ainutlaatuiseen terroiriin. Kaikille viinin ystäville Andalusian löytäminen on välttämätön askel rikastuttaa kellariaan ajattomilla klassikoilla, joissa on kiehtovia makuja.