Andalusia, aurinkoinen alue Etelä-Espanjassa, on kontrastien ja viinirikkuuksien maa. Tunnettu pääasiassa Sherry-viineistään, Andalusia tarjoaa monimuotoisia terroireja ja rypälelajikkeita, jotka yhdistyvät luoden viinejä, joilla on ainutlaatuinen luonne. Kalkkipitoiset maaperät, Välimeren ilmasto ja valtameren vaikutus luovat voimakkaita ja monimutkaisia viinejä. Xérèsin lisäksi, joka on paikallinen aarre monine tyyleineen Finosta Olorosoon, alue tuottaa myös tukevia punaviinejä rypäleistä kuten Tempranillo ja Garnacha sekä raikkaita valkoviinejä Pedro Ximénezistä ja Palominosta. Solera-kypsytysjärjestelmät ovat siellä merkittäviä, tuoden intensiivisiä aromeja ja poikkeuksellista rakennetta. Viininystävälle Andalusia on ehdoton vierailukohde, jossa yhdistetään ikivanhat viiniperinteet ja moderni innovaatio. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut viinin ystävä, Andalusian viinien tutkiminen tarjoaa rikastuttavan aistielämyksen ja sukelluksen espanjalaiseen viinikulttuuriin. Löydä sen piilotetut aarteet ja anna eteläisen viinien moninaisuuden ja laadun viehättää itseäsi.