Blanquette-menetelmä ancestraalinen on arvokas alkuperänimitys (AOC) Languedoc-alueelta Ranskasta. Sijaiten keskellä Languedocin viinitarhoja, tämä nimitys erottuu ainutlaatuisella ja vanhalla viininvalmistusmenetelmällä, joka antaa kuohuvalle viinilleen poikkeuksellisen luonteen. Blanquette valmistetaan pääasiassa Mauzac-rypäleistä, joiden vihreän omenan, päärynän ja hunajan aromit säilyvät kauniisti luonnollisen pullokäymisen ansiosta.
Viiniasiantuntijana on tärkeää huomata, että Blanquette-menetelmä ancestraalista kannattaa nauttia nuorena, jotta sen raikkaus ja eloisuus pääsevät oikeuksiinsa. Se sopii täydellisesti hienoihin ruokiin tai sitä voi nauttia sellaisenaan puhtaaseen nautintoon.
Kellarin optimaalista hallintaa varten etsi intuitiivinen viinikellarisovellus, jossa on SEO-ominaisuuksia. Tällainen sovellus mahdollistaa paitsi viinikokoelmasi kehityksen seuraamisen, myös aarteiden, kuten Blanquette-menetelmä ancestraalinen, löytämisen ja tehokkaan hallinnan. Avainsanat: viinikellarin hallinta, kuohuviini Blanquette, Languedoc AOC.