Espanjan suurin viinialue, Castilla y León, erottuu majesteettisilla maisemillaan ja ilmasto-olosuhteillaan, jotka ovat suotuisat laadukkaiden viinien tuotannolle. Tunnetaan nimellä "Vino de España", ja se kattaa useita arvostettuja alkuperäalueita, kuten Ribera del Duero, Rueda, Toro ja Bierzo. Jokainen alue tarjoaa oman erottuvan luonteensa paikallisten rypälelajikkeiden ansiosta, kuten Tempranillo, Verdejo ja Mencía. Esimerkiksi Tempranillo kukoistaa erityisesti Ribera del Duerossa, tuottaen voimakkaita ja elegantteja punaviinejä. Rueda taas on synonyymi raikkaille ja aromaattisille valkoviineille, jotka ovat pääasiassa peräisin Verdejo-rypäleistä. Alueen vaihteleva topografia, hedelmällisistä tasangoista korkeisiin maihin, antaa Castilla y Leónin viineille ainutlaatuisen monimuotoisuuden. Viininvalmistuksen perinne yhdistyy innovaatioon, ja viininviljelijät yhdistelevät perinteistä osaamista ja moderneja tekniikoita jokaisen vuosikerran jalostamiseksi. Alue on ihanteellinen viininharrastajille kaikilla tasoilla, ja se kutsuu löytämään syvyyttä ja monimuotoisuutta mauissa, jotka ilahduttavat vaativimpiakin makuja.