Kyushun alue, joka sijaitsee Japanin eteläosassa, on tunnettu maisemien runsaasta monimuotoisuudesta, jossa yhdistyvät vehreät vuoret, kuumat lähteet ja kuvankauniit rannat. Vaikka sitä ei perinteisesti yhdistetä yhtä voimakkaasti viinintuotantoon kuin muita Japanin alueita, Kyushu kehittyy nopeasti uudeksi löytömaaksi viinin ystäville. Sen subtrooppisen ilmaston, hedelmällisten vulkaanisten maaperien ja kasvavan huomion ansiosta viininvalmistustekniikoille Kyushun alueella syntyy viinitiloja, jotka tuottavat ainutlaatuisia viinejä. Erityisesti tämä terroir suosii Merlot'n ja Cabernet Sauvignonin, mutta myös paikallisten lajikkeiden, kuten Koshun viljelyä. Kyushun viineille on tyypillistä raikkaus, tasapaino ja hienovarainen mineraalisuus, mikä heijastaa saarta ympäröivän meren vaikutusta. Alue edustaa täydellisesti japanilaisen viiniperinteen innovaatioita ja mukautumista moderniin lähestymistapaan. Viinikellarin hallinnan intohimoisille harrastajille Kyushun viinien lisääminen tarjoaa mahdollisuuden rikastuttaa kokoelmaansa aidoilla ja lupaavilla vuosikerroilla osana uuden, dynaamisen viinikulttuurin nousua.