Nagano-alue Japanissa saa yhä enemmän tunnustusta viiniensä laadusta ja monimuotoisuudesta. Vuorten keskellä sijaitseva alue hyötyy korkeasta merenpinnan tasosta, viileästä ilmastosta ja vaihtelevista maaperistä, jotka tarjoavat ihanteelliset olosuhteet viininviljelylle. Nagano-alueen mannerilmasto, jossa on kuumat kesät ja ankarat talvet, edistää rypäleiden hidasta kypsymistä, mikä mahdollistaa monimutkaisten ja hienostuneiden aromien kehittymisen.
Nagano-alueen viinitarhat keskittyvät pääasiassa kansainvälisten rypälelajikkeiden, kuten Chardonnay, Merlot ja Cabernet Sauvignon, tuotantoon, mutta myös alkuperäisiin lajikkeisiin kuten Koshu ja Muscat Bailey A, jotka tuovat ainutlaatuisen vivahteen heidän viineihinsä. Alue tunnetaan myös kestävästä ja innovatiivisesta lähestymistavastaan viininviljelyyn, ja siellä on paljon paikallisia aloitteita, jotka pyrkivät vähentämään ekologista jalanjälkeä.
Viinin ystäville Nagano-viinien monimuotoisuuden tutkiminen tarjoaa rikkaan ja monipuolisen kokemuksen. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut viinin ystävä, Nagano-viinit hurmaavat sinut aitoudellaan ja erottuvalla luonteellaan. Tutustu tähän Japanin vuoristoparatiisiin rikastuttaaksesi sekä viinikokoelmaasi että viinitietämystäsi.