Kyushu, yksi Japanin tärkeimmistä saarista, on yhä enemmän esillä maailman viinilavoilla. Vaikka sake on historiallisesti yhdistetty tähän alueeseen, Kyushu erottuu nyt ainutlaatuisilla ja innovatiivisilla viineillään. Sen subtrooppinen ilmasto ja vaihtelevat maaperät mahdollistavat monenlaisten rypälelajikkeiden tuotannon, erityisesti sellaisia, jotka sopivat paikallisiin olosuhteisiin. Kyushun viinitilat keskittyvät pääasiassa raikkaisiin ja aromaattisiin valkoviineihin, mutta myös elegantteihin punaviineihin. Muscat Bailey A ja Koshu ovat alueelle tunnusomaisia lajikkeita, jotka tarjoavat aromiprofiileja, jotka kilpailevat vakiintuneempien alueiden kanssa.

Kyushu houkuttelee yhä enemmän viinin ystäviä, jotka ovat kiinnostuneita sen innovatiivisesta lähestymistavasta viininvalmistukseen ja kestävistä viinitarhojen hallintatekniikoista. Paikalliset tuottajat keskittyvät laatuun, mikä heijastuu jokaisessa pullossa. Viinikellarinhallintasovellus tarjoaa tänä päivänä erinomaisia työkaluja näiden erottuvien japanilaisten viinien seuraamiseen ja arviointiin. Sisällyttämällä Kyushun viinit kokoelmaasi voit löytää paitsi ainutlaatuisia makuja, myös optimoida kokoelmasi yhä kasvavalla maineella.

Kyushu -viinit

Hiipuminen

Kyushu - 1979

Château Mercian - Koshu
Pullo (75 cl)
Määrittelemätön

Kyushu

The Tottori Blended whiskijapan - Kurayoshi Distillery
Pullo (70 cl)
Määrittelemätön

Kyushu

The Tottori - Kurayoshi Distillery
Clavelin (62cl)
Hiipuminen

Kyushu - 2017

Marufuji - Rubaiyat Kōshu Sur Lie
Pullo (75 cl)
Kypsyys

Kyushu - 2022

Domaine Tetta - Pinot noir
Pullo (75 cl)
    Sivu 1 / 1