Ranskassa sijaitseva "Ei määritelty" rommialue on monille mysteeri, sillä se kattaa monenlaisia tyylejä ja tuotantotekniikoita, jotka tekevät jokaisesta pullosta ainutlaatuisen. Vaikka Ranskaa ei perinteisesti yhdistetäkään rommin tuotantoon, sillä on pitkä historia tämän väkevien alkoholijuomien kulutuksessa ja hienosäädössä, usein tuotu tropiikin entisistä siirtokunnista. Ranskassa, erityisesti metropolialueilla, rommi valmistetaan usein tuodusta sokeriruo’osta, ja paikallisten tuottajien käsityötaidoilla on tärkeä osuus. Tämä "Ei määritelty" alue tarjoaa rommeja erilaisilla profiileilla kevyistä ja kukkaisista tummempiin ja mausteisiin rommeihin. Ihanteellinen kellarin ystäville, nämä pullot tarjoavat ainutlaatuisen kurkistuksen rommin maailmaan, ranskalainen eleganssi ja hienostuneisuus tunnusmerkkeinä. Rommiharrastajat, olivatpa he vasta-alkajia tai kokeneita, löytävät suurta iloa tämän ainutlaatuisen alueen nyansseista ja mausta. Olipa kyseessä kokoelman rikastaminen tai maisteluhetkestä nauttiminen, tämän rommiluokan tutkiminen on kutsu löytämisretkelle.