Bretagne, joka tunnetaan merimaisemistaan ja rikkaista kulttuuriperinteistään, on myös nouseva toimija rommin maailmassa Ranskassa. Vaikka tällä alueella ei ole perinteistä trooppista ilmastoa sokeriruo'on tuotantoon, bretonilaiset tuottajat innovoivat käyttämällä tuotuja melasseja ja ainutlaatuisia kypsytysmenetelmiä, jotka antavat heidän rommeilleen erityisen luonteen. Alueen tislaamot, kuten kuuluisa Distillerie Warenghem, tunnetaan poikkeuksellisesta ammattitaidostaan ja sitoutumisestaan laatuun ja aitouteen. Bretonilainen rommi erottuu usein monimutkaisilla aromeillaan, jossa on hienoja sekoituksia mausteisista ja hedelmäisistä vivahteista, suora vaikutus merituulelta, joka ympäröi tynnyreitä niiden kypsyessä. Rommin ystävät, olipa kyseessä sitten aloittelija tai asiantuntija, löytävät Bretagnesta ainutlaatuisen makuelämyksen ja erityisen kunnianosoituksen perinteisille menetelmille. Panostus omaperäisyyteen ja hienostuneeseen makuun on vahvistanut Bretagnen aseman rommin terroirikartalla, tarjoten kiehtovan vaihtoehdon perinteisemmille trooppisille tuotteille.