Ican nimitys, joka sijaitsee Perun Ica-laakson sydämessä, on kasvavassa määrin tunnettu viinintuotantoalue, joka tarjoaa ainutlaatuisen terroirin erottuvien viinien tuotantoon. Alue on erityisesti tunnettu historiallisista rypälelajikkeistaan, kuten Quebranta ja Albilla, mutta Ica on myös koti useille kansainvälisille lajikkeille, kuten Syrah, Tannat ja Cabernet Sauvignon. Kuiva, aavikkomainen ilmasto, jota leudontaa Tyynimeri ja rikastuttaa hiekkapitoiset maaperät, mahdollistaa Ican viininviljelijöiden tuottaa korkealaatuisia rypäleitä, joilla on huomattava aromaattinen intensiteetti. Alueen viljelijät sitoutuvat yhdistämään perinteisiä tekniikoita ja innovaatioita ilmentääkseen terroirin täyden potentiaalin. Ican viinit hurmaavat hedelmäisyydellään, raikkaudellaan ja eleganssillaan, ja ne esittelevät monipuolisia profiileja aina eloisan aromaattisista valkoviineistä rikkaisiin ja monimutkaisiin punaviineihin. Alue on myös kuuluisa pisco-tuotannostaan, joka on ikoninen tisle. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut tuntija, Ican viinien tutkiminen tarjoaa kiehtovan aistikokemuksen ja kurkistuksen Perun ainutlaatuiseen viinikulttuuriin.