Sardinia, Välimeren lumottu saari, erottuu rikkaalla viiniperinteellään, joka ulottuu useiden vuosituhansien taakse. Alueen ainutlaatuinen terroir tarjoaa monipuolisen valikoiman kiehtovia viinejä, jotka heijastavat sen aurinkoista ilmastoa ja vaihtelevia maaperiä, kalkkikivestä hiekkamaahan. Tunnusomaisista rypälelajikkeista Cannonau on johtava. Tämä Grenacheen liittyvä rypäle tuottaa voimakkaita ja täyteläisiä punaviinejä, joissa on mausteisia ja kypsien hedelmien sävyjä. Sen rinnalla Vermentino, Sardinian ensiluokkainen valkoinen rypäle, kukoistaa saaren auringon alla, luoden raikkaita, aromaattisia viinejä, joiden mineraalisuus on ainutlaatuista.
Sardiniassa perinteen ja innovaation vuorovaikutus näkyy luonnonmukaisuutta kunnioittavissa viininvalmistustekniikoissa. Paikalliset tuottajat pyrkivät ylläpitämään tasapainoa esi-isien tapojen ja nykyaikaisten saavutusten välillä, tuottaen siten aitoja ja luonteikkaita viinejä. Viinin ystäville, olkoon he vasta-alkajia tai asiantuntijoita, Sardinia tarjoaa kiehtovan viiniretken tutkimusmaana. Kellarinhallinnassa sardilaisten viinien lisääminen voi tuoda omaperäisyyttä, samalla kun juhlistetaan tämän poikkeuksellisen italialaisen alueen kulttuurista ja makuelämysten rikkautta.