| Pakkaus | Pullo (75 cl) |
|---|---|
| Tyyppi | Viinit |
| Väri | Punainen |
| Vuosikerta | 2018 |
| Maa | Italia |
| Nimitystyyppi | DOCG |
| Alue | Veneto |
| Alueen nimi | Amarone della Valpolicella |
| Kartano / Tila | Signorelli |
| Nykyinen vaihe |
Kypsyys
|
*Arvot, jotka näytetään täällä, ovat Viniou-sovelluksen käyttäjien antamia arvioita eivätkä ne edusta myyntitarjousta.*
| Pullo (75 cl) | |
| 2025 | 29,00 ⏠|
|---|
ââââ đ· ââââ
đ Tai tutustu sovellukseen tarkemmin
Viniou â viinivarastosi hallinta yksinkertaistettuna
|
Nuoruus
2018 - 2021
|
Kypsyys
2022 - 2026
|
Huippu
2027 - 2037
|
Hiipuminen
2038 - 2047+
|
| Rypälelajike | Prosentti |
|---|---|
| Corvina | 60 % |
| Rondinella | 25 % |
| Molinara | 10 % |
Signorelli Amarone della Valpolicella DOCG 2018 on intensiivinen ja vivahteikas punaviini Italian Venetosta. TÀmÀ viini on valmistettu tyypillisistÀ alueen rypÀlelajikkeista; Corvina, Rondinella ja Molinara, jotka kuivataan osittain ennen puristamista perinteisellÀ appassimento-menetelmÀllÀ. TÀmÀ luonnollinen kuivatus tiivistÀÀ rypÀleiden sokerin ja aromit, minkÀ ansiosta viini saa tÀytelÀisen rungon, korkean alkoholitason sekÀ monikerroksisen ja intensiivisen makuprofiilin. Vuosi 2018 oli Venetossa erinomainen viinivuosi, jolloin otolliset sÀÀolosuhteet mahdollistivat laadukkaan sadon ja elegantin viinin valmistamisen.
Veneto on yksi Italian tunnetuimmista viinialueista, jonka viinitarhat levittÀytyvÀt Po-joen ja Dolomiittien vÀlissÀ. Alueen kalkkipitoinen, hyvin vettÀ lÀpÀisevÀ maaperÀ sekÀ lempeÀ, mutta vaihteleva ilmasto tuottavat rypÀleitÀ, joissa yhdistyvÀt hapokkuus ja aromikkuus. Historiallisesti Valpolicellan alue tunnetaan erityisesti amarone-viinien valmistuksesta, jotka ovat tunnettuja voimakkuudestaan ja intensiteetistÀÀn. Amarone-viinien pitkÀ kypsytys tynnyreissÀ tuo niihin syvyyttÀ ja samettisuutta.
TĂ€mĂ€ viini on erinomainen kumppani riistalle, kuten peuralle tai hirvelle sekĂ€ pitkÀÀn haudutettuihin liharuokiin. Kokeile sitĂ€ myös kypsien italialaisten juustojen, esimerkiksi Parmigianon tai Gorgonzolan kanssa. Alueen omat ruokalajit, kuten risotto allâAmarone ja pastaruoat runsaalla ragĂč-kastikkeella, tĂ€ydentĂ€vĂ€t viinin makua mainiosti.
Dekkauksen suhteen suosittelen avaamaan pullon vÀhintÀÀn tuntia ennen nauttimista, jotta viini pÀÀsee hengittÀmÀÀn. Optimaalinen tarjoilulÀmpötila tÀlle viinille on 18-20°C. NÀin viinin aromimaailma ja rakenne pÀÀsevÀt parhaiten oikeuksiinsa.
Optimoi kellarisi Viinit hallintaa Vinioulla!
Seuraa, järjestä ja löydä Viinit helposti.
Lataa Viniou nyt ja muuta Viinit viinivarastosi hallinta sujuvaksi ja intuitiiviseksi kokemukseksi!
Kaikki tiedot, jotka näet tässä pullosta Viinit Amarone della Valpolicella Signorelli - 2018, voidaan lisätä automaattisesti omiin Viinit kautta. Viniou-sovellus kirjoittamalla vain Viinit nimesi tai skannaamalla sen etiketin. Hyödynnä viinikellarimme hallintatyökalua luodaksesi ja järjestääksesi omat Viinit tiedostosi käden käänteessä.