| Pakkaus | Pullo (75 cl) |
|---|---|
| Tyyppi | Viinit |
| Väri | Punainen |
| Vuosikerta | 2011 |
| Maa | Italia |
| Nimitystyyppi | DOC |
| Alue | Piemonte |
| Alueen nimi | Barolosta |
| Kartano / Tila | Casa Nere |
| Cuvée | Riserva 10 anni |
| Nykyinen vaihe |
Huippu
|
*Arvot, jotka näytetään täällä, ovat Viniou-sovelluksen käyttäjien antamia arvioita eivätkä ne edusta myyntitarjousta.*
| Pullo (75 cl) | |
| 2025 | 185,00 ⏠|
|---|
ââââ đ· ââââ
đ Tai tutustu sovellukseen tarkemmin
Viniou â viinivarastosi hallinta yksinkertaistettuna
|
Nuoruus
2011 - 2014
|
Kypsyys
2015 - 2020
|
Huippu
2021 - 2030
|
Hiipuminen
2031 - 2045+
|
| Rypälelajike | Prosentti |
|---|---|
| Nebbiolo | 100 % |
Casa Nere Barolo DOC Cuvée Riserva 10 anni 2011 on erinomainen esimerkki Piemonten alueen Nebbiolo-rypÀleestÀ valmistetusta pitkÀikÀisestÀ huippuviinistÀ. Nebbiolo on tunnettu voimakkaasta tanniinisuudestaan ja pitkÀn kypsytyspotentiaalin tarjoavista rakenteistaan. TÀmÀ 2011 vuosikerran Riserva on kypsynyt kymmenen vuotta ennen vapauttamista, jolloin viiniin on kehittynyt moniulotteinen aromimaailma: kypsÀt punaiset hedelmÀt, kuivattu ruusu, tupakka, nahka ja hentoinen metsÀinen mausteisuus. Barolon DOC-viinit kypsyvÀt tyypillisesti sekÀ suuressa tammessa ettÀ pienemmissÀ tynnyreissÀ, joiden yhdistelmÀ tuo viinille sekÀ rakennetta ettÀ tyylikÀstÀ vaniljaisuutta maun loppuun.
Piemonte on yksi Italian arvostetuimmista viinialueista, erityisesti kuuluisa Baroloista. Alueen kalkkipitoinen savimaa, rinteet sekĂ€ sumuiset syksyt luovat Nebbiololle ihanteelliset kasvuolosuhteet. Historiallisesti Baroloa on kutsuttu viinien kuninkaaksi ja kuninkaiden viiniksi â arvonimi, joka nĂ€kyy myös tĂ€mĂ€n Casa Neren Riservan syvyydessĂ€ ja eleganssissa. Piemontea leimaa myös viinin ja ruoan kulttuuri: alue on tunnettu tryffeleistĂ€, metsĂ€sienistĂ€ ja runsaan lihaisista ruoistaan.
TÀmÀ viini vaatii ruokapöydÀssÀ seurakseen runsaita annoksia kuten piemontelaisia brasatoneita (viinissÀ haudutettua naudanlihaa), tryffelillÀ tÀydennettyjÀ tagliatelleja, juustoisia risottoja tai jopa pitkÀÀn kypsytettyjÀ kovia juustoja, kuten Parmigiano Reggianoa tai paikallista Grana Padanoa. Peurapaisti, lampaanliha ja metsÀsienet nostavat viinin moniulotteisuutta kauniisti esiin.
Parhaan nautinnon saat avaamalla pullon 1-2 tuntia ennen nauttimista, mielellÀÀn karahvissa, jotta viini ehtii hengittÀÀ ja tuoksut sekĂ€ maut pÀÀsevĂ€t esille. Tarjoile Casa Nere Barolo Riserva 2011 noin 18â20°C lĂ€mpöisenĂ€, jotta sen elegantti rakenne, aromikkuus ja pitkĂ€ jĂ€lkimaku tulevat kauniisti esille.
Tehosta kellarisi hallintaa Viinit Vinioulla!
Seuraa, järjestä ja tutustu Viinit vaivattomasti.
Lataa Viniou ja hallitse viinikellariasi kuin asiantuntija!
Kaikki täällä näkemäsi tiedot pullosta Viinit Barolosta Casa Nere - Riserva 10 anni - 2011 voidaan lisätä automaattisesti omiin viineihisi kautta viinivarastonhallintaohjelmisto Viniou kirjoittamalla vain viinin nimen tai skannaamalla sen etiketin. Hyödynnä viinikellarin hallintatyökalumme luodaksesi ja organisoidaksesi viinikorttisi vaivattomasti.