Cajamarcan alue, joka sijaitsee Perun majesteettisilla Andeilla, on tunnettu paitsi sen kuvankauniista maisemista ja rikkaasta kulttuurihistoriasta, myös nousevana terroirina rommin maailmassa. Cajamarca hyötyy ainutlaatuisesta ilmastosta, jolle ovat ominaista lämpimät päivät ja viileät yöt, yhdistettynä hedelmälliseen vulkaaniseen maaperään. Nämä ihanteelliset olosuhteet edistävät korkealaatuisen sokeriruo'on viljelyä, joka on olennainen osa hienostuneiden rommien tuotantoa. Alueella rommin valmistus pohjautuu perinteisiin menetelmiin, jotka säilyttävät sokeriruo'on aidot aromit, usein yhdistettyinä moderneihin tekniikoihin, jotka jalostavat lopputuotetta. Cajamarcan rommi erottuu rikkaille ja monimutkaisille makuvivahteilleen, jotka vaihtelevat karamellin ja hunajan makeista sävyistä mausteisiin ja kukkaisiin vivahteisiin, kiehtoen harrastajia ympäri maailmaa. Romin kellarin hallinnan harrastajille rommin lisääminen tältä alueelta takaa aistillisen monimuotoisuuden ja rikastavan makuelämyksen, joka heijastaa Perun olemusta ja elinvoimaista luonnetta.