Oaxacan alue, joka sijaitsee Etelä-Meksikossa, on tunnettu monipuolisista maisemistaan ja rikkaasta kulttuuristaan, mutta siitä on tulossa yhä enemmän tunnustettu nimi rommin maailmassa. Vaikka Meksiko yhdistetään perinteisesti tequilan ja mezcalin tuotantoon, rommin nousu sellaisilla alueilla kuin Oaxaca osoittaa innovaation ja käsityötaidon nousua. Oaxacalla on trooppinen ilmasto, joka sopii täydellisesti sokeriruohon viljelyyn, rommin pääainesosaan. Tämä alue hyödyntää maataloudellista osaamistaan yhdistäen perinteisiä ja moderneja viljelymenetelmiä tuottaakseen poikkeuksellista rommia. Paikalliset tislaamot, jotka ovat usein perheomisteisia, lisäävät ainutlaatuisen vivahteen tuotteisiinsa hyödyntämällä vanhoja tekniikoita ja paikallisia aineksia luodakseen erottuvia ja monimutkaisia makuja. Oaxacalaiseen ympäristöön sopeutettujen käyminen- ja ikääntymismenetelmien käyttö edistää ainutlaatuisia aromiprofiileja, joille ovat tyypillisiä alueelle ominaiset mausteiset ja maanläheiset vivahteet. Rommin harrastajille, jotka haluavat monipuolistaa kellariaan, Oaxacan rommit tarjoavat ennennäkemättömän makuelämyksen, joka on juurtunut historiaan rikastettuun ja perinteisiin käsityötaitoihin.
Tutustu kaikkiin RommiAlue Oaxaca meksikossa Vinioun avulla, ihanteellinen ratkaisusi pullojesi järjestämiseen ja seuraamiseen.
Lisää helposti suosikkisi Rommi, käytä yksityiskohtaisia tietoja jokaisesta pullotyypistä ja pidä kirjaa maisteluista ja suosikeistasi.
Viniou avulla kokoelmasi hallinta on helppoa, intuitiivista ja yksilöllistä!