Jalisco, Meksikon ikoninen alue, tunnetaan ensisijaisesti tequilan tuotannon erinomaisuudestaan, mutta se on myös lupaava maa rommin maailmassa. Tyynenmeren rannikolla sijaitseva alue hyötyy ilmasto-olosuhteista, jotka ovat ihanteellisia sokeriruo'on viljelyyn, joka on välttämätön ainesosa rommin valmistuksessa. Jaliscon sydämessä intohimoiset tuottajat tutkivat ja kehittävät innovatiivisia tislausmenetelmiä, inspiroituen samalla paikallisista perinteistä. Jaliscon rommit erottuvat rikkailla ja monimutkaisilla aromimaailmoillaan, joita leimaavat usein trooppiset sävyt, vanilja ja pehmeät mausteet. Rommin ystävät löytävät sieltä luomuksia, jotka yhdistävät käsityötaidon ja modernin otteen. Vaikka rommin tuotanto ala on Jalisco vielä kehittyvä, se edustaa lupaavaa tulevaisuutta makuelämyksiä etsiville nautiskelijoille. Rommikellarin hoitajille tämän alueen pullot voivat lisätä uuden ja eksoottisen ulottuvuuden kokoelmaan, rikastaen näin tarjoamaa niin tuntijoille kuin uteliaille aloittelijoillekin.