Valencian alue, joka sijaitsee Espanjan itärannikolla, on tunnettu viineistään ja väkevistä alkoholijuomistaan, kuten brandystä. Välimerellisessä ilmastossa Valenciassa on leudot talvet ja kuumat kesät, mikä suosii laadukkaiden viiniköynnösten viljelyä. Nämä ilmasto-olosuhteet yhdistettynä vuosisataisiin viininvalmistusperinteisiin tekevät alueesta ainutlaatuisen brandyn tuotannossa. Paikalliset tuottajat käyttävät perinteisiä rypälelajikkeita, jotka käyvät käymisprosessin läpi ja tislataan tuottamaan rikasta ja tasapainoista brandyä. Kypsytys tammitynnyreissä lisää näihin väkeviin alkoholijuomiin monimutkaisia sävyjä ja aromikasta syvyyttä. Valencian viinikellarit yhdistävät usein moderneja tekniikoita kunnioittamalla samalla vanhoja käsityöläismenetelmiä, jolloin saavutetaan täydellinen tasapaino innovaation ja tradition välillä. Viinikulttuuriperintönsä lisäksi Valencia on kuuluisa myös rikkaasta kulttuuristaan ja perinnöstään, tarjoten vierailijoille unohtumattoman viini- ja kulttuurikokemuksen. Valencian brandyn löytäminen on paitsi hienostuneiden makujen tutkimista myös elämäntavan tutkimista, joka on juurtunut alueen historiaan ja intohimoon.