Andalusia, joka sijaitsee Etelä-Espanjassa, on ikoninen alue korkealaatuisen brandyn tuotannossa. Hyödyntäen lämmintä ja aurinkoista ilmastoa, Andalusia tarjoaa ihanteelliset olosuhteet viininviljelylle, jotka ovat brandyn tuotannon kulmakiviä. Alue on maailmanlaajuisesti tunnettu perinteisestä tislaus- ja ikäännytysmenetelmästään, erityisesti sherrytynnyreissä, jotka antavat andalusialaiselle brandylle sen ainutlaatuisen luonteen ja rikkkaan aromimaaliman. Paikalliset tuottajat, jotka edustavat sekä vuosisatoja vanhoja taloja että intohimoisia käsityöläisiä, jatkavat tämän ikiaikaisen perinteen vaalimista innovaatioiden ja terroirin kunnioituksen hengessä. Olitpa sitten utelias aloittelija tai kokenut asiantuntija brandyn kellarinhallinnassa, Andalusia tarjoaa vertaansa vailla olevan aistimatkan, jossa jokainen pullo kertoo vuosisataisen tarinan intohimosta ja ammattitaidosta. Andalusialaiseen kellareihin tutustuminen on immersoitumista alueelle, missä kulttuuriperintö ja viehättävät maisemat rikastavat maistelukokemusta, tehden Andalusian brandysta välttämättömän kohteen tuntijoille.