| Pakkaus | Magnum (1,5 l) |
|---|---|
| Tyyppi | Kuohuviinit |
| Alatyyppi | Brut |
| Väri | Valkoinen |
| Vuosikerta | Ei vuosikertaa |
| Maa | Ranska |
| Nimitystyyppi | AOC |
| Alue | Samppanja |
| Alueen nimi | Samppanja |
| Kartano / Tila | Joseph Perrier |
| Cuvée | Blanc de Blancs |
| Nykyinen vaihe |
Nuoruus
|
*Arvot, jotka näytetään täällä, ovat Viniou-sovelluksen käyttäjien antamia arvioita eivätkä ne edusta myyntitarjousta.*
| Magnum (1,5 l) | |
| 2025 | 130,00 ⏠|
|---|
ââââ đ· ââââ
đ Tai tutustu sovellukseen tarkemmin
Viniou â viinivarastosi hallinta yksinkertaistettuna
|
Nuoruus
2025 - 2027
|
Kypsyys
2028 - 2031
|
Huippu
2032 - 2035
|
Hiipuminen
2036 - 2040+
|
| Rypälelajike | Prosentti |
|---|---|
| Chardonnay | 100 % |
Joseph Perrierin Blanc de Blancs -samppanja edustaa hienostunutta yhdistelmÀÀ Chardonnay-rypĂ€leiden raikkautta ja samppanjan klassista eleganssia. TĂ€mĂ€ viini on "non-millĂ©simĂ©", eli sekoitus useampien vuosikertojen cuvĂ©eâta, mikĂ€ mahdollistaa tasaisen laadun ja talon oman tyylin sĂ€ilyttĂ€misen. Blanc de Blancs tarkoittaa, ettĂ€ viini on valmistettu yksinomaan valkoisesta Chardonnay-rypĂ€leestĂ€ â tuloksena on puhtaan raikas, elĂ€vĂ€inen ja herkullisen mineraalinen kokonaisuus. Joseph Perrier kĂ€yttÀÀ perinteistĂ€ menetelmÀÀ (mĂ©thode champenoise), jossa toisen kĂ€ymisen myötĂ€ pullossa syntyy samppanjan hienovarainen kuohu ja leivonnaismainen aromi. Samppanjan makuprofiili korostaa sitrushedelmien, valkoisen persikan ja hennon paahteen vivahteita, hyvin tasapainoisen hapokkuuden tukemana.
Champagnen alue, jossa Joseph Perrier juontaa juurensa 1800-luvun alkuvuosiin, sijaitsee Koillis-Ranskassa. Champagnen viileÀ ja lyhyt kasvukausi sekÀ kalkkipitoiset maaperÀt mahdollistavat erityisen hapokkaiden ja eleganttien viinien valmistuksen. Chardonnay-rypÀleet viihtyvÀt erityisesti CÎte des Blancsin rinteillÀ, jossa viinit saavat kivennÀisyyttÀ ja eloisuutta. Alueen pitkÀt perinteet, tunnelikellarit ja tiukat tuotantosÀÀnnöt luovat uniikin yhdistelmÀn historiaa ja modernia viininvalmistusta.
RuokapöydÀssÀ Joseph Perrier Blanc de Blancs sopii erinomaisesti merenelÀville, kuten ostereille, simpukoille ja rapusalaateille, mutta myös hienostuneille kalaruoille, parsalle ja vaalealihaisille siipikarjan annoksille. Alueen klassikko, samppanjassa haudutettu turska tai tartelette aux fruits de mer, nostavat viinin parhaat ominaisuudet esiin.
Nauti tÀmÀ samppanja hyvin viilennettynÀ, mieluiten 6-8°C asteisena, jolloin sen kuohkeus, rakenne ja hienovaraiset aromit pÀÀsevÀt tÀysin oikeuksiinsa. KÀytÀ tulppaaninmuotoista lasia ja anna viinin hengittÀÀ muutama minuutti, jotta sen moniulotteisuus pÀÀsee esille.
Optimoi kellarisi Kuohuviinit hallintaa Vinioulla!
Seuraa, järjestä ja löydä Kuohuviinit helposti.
Lataa Viniou nyt ja muuta Kuohuviinit viinivarastosi hallinta sujuvaksi ja intuitiiviseksi kokemukseksi!
Kaikki tiedot, jotka näet tässä pullosta Kuohuviinit Samppanja Joseph Perrier - Blanc de Blancs, voidaan lisätä automaattisesti omiin Kuohuviinit kautta. Viniou-sovellus kirjoittamalla vain Kuohuviinit nimesi tai skannaamalla sen etiketin. Hyödynnä viinikellarimme hallintatyökalua luodaksesi ja järjestääksesi omat Kuohuviinit tiedostosi käden käänteessä.