Peloponnesos, Etelä-Kreikan laaja niemimaa, on poikkeuksellisen rikas viinialue, joka tarjoaa monenlaisia viinejä, jotka lumoavat harrastajia ympäri maailmaa. Alue on tunnettu historiallisista terroireistaan ja vaihtelevista ilmastoistaan, ja sillä on pitkä viininviljelyperinne, joka ulottuu antiikin ajoille. Jylhien vuorten ja vehreiden laaksojen väliin kätkeytynyt Peloponnesos tarjoaa ihanteelliset olosuhteet viiniköynnöksen viljelylle. Ikoniset rypälelajikkeet, kuten Agiorgitiko, jonka intensiiviset punaiset hedelmänuotti ja tyylikäs tanniinirakenne valloittavat, sekä Moschofilero, tunnettu hienovaraisista kukkaisista aromeistaan, ihastuttavat asiantuntijoiden makuhermoja. Peloponnesoksen viinitilat noudattavat usein perinteisiä tuotantomenetelmiä samalla kun ne ottavat käyttöön moderneja tekniikoita parantaakseen viinien laatua. Alue on tunnettu voimakkaiden punaisten, raikkaiden ja aromaattisten valkoisten sekä täydellisesti tasapainotettujen makeiden jälkiruokaviinien tuotannosta. Maun lisäksi jokainen pullo kertoo tämän ikivanhan maan vuosituhansia vanhaa tarinaa. Olipa kyseessä aloittelija tai kokenut viininystävä, Peloponnesoksen viinien tutkiminen on kutsu nauttia Kreikan kulttuuriperinnön aitoudesta ja rikkaudesta.