Kochin nimitys, joka sijaitsee Kochin alueella Japanissa, erottuu erityisen eleganttien ja hienostuneiden viiniensä ansiosta. Vuorten ja rannikon välissä sijaitseva alue hyötyy lauhkeasta ilmastosta ja hedelmällisestä maaperästä, joka on suotuisa viininviljelylle. Kochin viininviljelijät ovat onnistuneet yhdistämään japanilaisen perinteen ja modernit tekniikat tuottaakseen korkealaatuisia viinejä.
Tämän alueen johtavat rypälelajikkeet ovat Koshu, josta syntyy herkkiä valkoviinejä, joissa on hienovaraisia sitrushedelmien ja valkoisten kukkien aromeja. Muscat Bailey A puolestaan on punaviinien tähti tarjoten hedelmäisiä vivahteita ja kauniin monimuotoisuuden suutuntumassa. Nämä ominaisuudet tekevät Kochin viineistä erityisen suosittuja japanilaisten viinien ystävien keskuudessa.
Viiniharrastajille viinikokoelman hallintasovelluksemme sisältää nyt oman osion japanilaisille viineille, joka mahdollistaa Kochin pullot kätköjen seurannan helposti. Sovellus tarjoaa myös vinkkejä näiden ainutlaatuisten viinien säilytyksen optimoimiseksi, mikä takaa niiden täydellisen ilmaisuvoiman maistelussa. Tutustu Kochin aarteisiin ja rikastuta kokoelmaasi näillä viinikulttuurin jalokivillä.