Liman alue Perussa on nouseva kohde tisleiden harrastajille, ja sillä on rikas perinne, joka on syvälle juurtunut kulttuuriseen ja maataloudelliseen historiaansa. Alueella on ihanteellinen ilmasto, jossa on aurinkoisia päiviä ja viileitä öitä, mikä suosii eksoottisten hedelmien, kuten pikson, viljelyä - tämä on maan tunnetuin viinirypälelajike. Nämä ilmasto-olosuhteet, yhdistettynä sukupolvelta toiselle välittyneisiin käsityöläistislauksen tekniikoihin, antavat Liman tisleille ainutlaatuisen luonteen. Paikalliset tuottajat tunnetaan ammattitaidostaan ja intohimostaan, ja he tuottavat tisleitä, jotka ovat poikkeuksellisen puhtaita ja aromikkaan rikkaita, usein trooppisten hedelmien ja mietojen mausteiden sävyttämä. Liman alueeseen tutustuminen on kuin sukellus maailmaan, jossa perinne kohtaa innovaation, tarjoten harrastajille ja asiantuntijoille vertaansa vailla olevia makuelämyksiä. Tisleiden kellareiden hoitajille Lima edustaa mahdollisuutta laajentaa kokoelmiaan aidoilla ja korkealaatuisilla tuotteilla, samalla kun juhlitaan perulaisten tisleiden monimuotoisuutta ja ainutlaatuisuutta.