Clarendon Parish, Jamaikan sydämessä sijaitseva alue, on tunnettu poikkeuksellisen rommin tuotannostaan. Tällä alueella on ainutlaatuinen trooppinen ilmasto, joka yhdistettynä ihanteellisiin hedelmällisiin maaperiin ja runsaaseen makean veden saatavuuteen suosii sokeriruokoviljelmiä, jotka ovat olennaisia rommin valmistuksessa. Historiallisesti Clarendon on aina ollut keskeinen vaikuttaja Jamaikan rommiteollisuuden kehityksessä, ja tislaamoita on perustettu alueelle jo vuosisatoja sitten. Alueen tuotantofilosofiassa korostetaan erityisesti pitkää fermentaatiota ja alkuperäisten hiivojen käyttöä, tekniikoita, jotka antavat rommille sen syvällisen rikkaan ja monimutkaisen aromin. Clarendonin rommit erottuvat kukkaisilla ja hedelmäisillä tuoksuillaan, joita usein tukevat mausteiset ja puumaiset vivahteet. Ne ovat arvostettuja rommin ystävien keskuudessa, jotka etsivät aitoja ja intensiivisiä makuprofiileja. Olitpa sitten aloittelija viinivaraston hallinnassa tai kokenut asiantuntija, tämän alueen rommit tuovat vertaansa vailla olevaa rikkautta ja monimuotoisuutta mihin tahansa kokoelmaan. Clarendonin rommien löytäminen on sukellus Jamaikan sieluun sen ainutlaatuisten perinteiden ja huomattavan osaamisen kautta.