Guadeloupen "Ei määritelty" rommin tuotantoalue tarjoaa makujen ja perinteiden kirjon, joka viehättää kaikkia tämän jalon juoman ystäviä. Sijaiten Ranskan Antillien sydämessä, Guadeloupe hyödyntää trooppista ilmastoa ja hedelmällisiä tuliperäisiä maita, jotka ovat ihanteellisia sokeriruo'on viljelyyn, olennaiseen ainesosaan rommin valmistuksessa. Vaikka tämän alueen rommit eivät ole sidottuja tiettyyn nimitykseen, ne edustavat antillilaisen rommiperinteen rikkautta ja aitoutta. Alue tuottaa monenlaisia rommeja, aina suoraan sokeriruokomehusta tislatuista maatalousrommeista melassin pohjalta tuotettuihin teollisuusrommeihin. Guadeloupen rommit ovat tunnettuja aromien monimutkaisuudestaan, tuoreudestaan ja hedelmäisyydestään, joita usein täydentävät mausteiset ja kukkaiset vivahteet. Olitpa uusi harrastaja tai kokenut tuntija, tämän alueen rommien tutkiminen tarjoaa ainutlaatuisen aistimatkan, joka kuvastaa sekä guadeloupelaisten tuottajien kulttuuriperintöä että käsityötaitoa. Tutustu guadeloupelaiseen rommin hienostuneisuuteen ja rikastuta rommikokoelmaasi pulloilla, jotka kertovat tarinan jokaisessa siemauksessa.