Grande-Terre, yksi kahdesta suuresta saaresta jotka muodostavat Guadeloupen, on Karibian jalokivi, joka tunnetaan paratiisimaisista rannoistaan ja sokeriruokopelloistaan. Tällä alueella on tärkeä rooli rommin tuotannossa tarjoten ainutlaatuisen terroirin suotuisten ilmasto-olosuhteidensa ansiosta, joissa yhdistyvät trooppinen lämpö ja merituulet, ihanteelliset sokeriruo'on viljelyyn. Grande-Terrellä valmistetut rommit, joita usein kuvataan kevyemmiksi ja hienovaraisemmiksi kuin Basse-Terren rommeja, heijastavat Guadeloupen terroirin monimuotoisuutta. Perinteisesti maatalousrommeihin suuntautuneet ne erottuvat tuoreilla ja yrttisillä aromeillaan sekä kukkaisella ja hedelmäisellä moniulotteisuudellaan, joka viehättää niin harrastajia kuin kokeneita tuntijoitakin. Grande-Terren tislaamot, rikkaat historiasta ja perinteestä, tarjoavat vierailijoille kiehtovan sukelluksen rommin tuotannon maailmaan, jossa yhdistyvät perinteinen osaaminen ja innovaatio. Niille, jotka haluavat rikastuttaa rommivarastoaan, Grande-Terren tuotteet ovat korvaamattomia osia, jotka mahdollistavat kokoelman kokoamisen, joka todistaa tämän Karibian alueen rikkaudesta ja monimuotoisuudesta.