Alajuelan alue Costa Ricassa on vähän tunnettu helmi rommin harrastajille, ja se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän ilmastoa ja paikallista osaamista. Pohjoisluoteisessa osassa maata sijaitseva alue, jota ympäröivät vuoret ja vehreät maisemat, hyötyy trooppisesta ilmastosta, joka on ihanteellinen sokeriruo’on viljelyyn, rommin pääainesosaan. Alueen ravinteikkaat vulkaaniset maaperät tuottavat korkealaatuista sokeriruokoa, josta syntyy monimutkaisia ja hienostuneita rommeja. Paikalliset tislaamot, joissa on käsityöläisperinne ja sitoutuminen kestäviin käytäntöihin, hyödyntävät alueen luonnonvaroja tarjotakseen herkkiä ja vivahteikkaita aromeja sisältäviä rommeja. Alajuelan rommit viehättävät pehmeydellään ja pyöreydellään, sisältäen trooppisten hedelmien, hunajan ja mausteiden vivahteita, jotka ovat ihanteellisia niin asiantuntijoille kuin aloittelijoillekin. Tutkiessaan Alajuelan rommeja, harrastajat löytävät ainutlaatuisen puolen Costa Rican perinnöstä, jossa jokainen pullo kertoo tarinan anteliaasta maasta ja ajattomasta intohimosta rommin taiteeseen.