San José, Costa Rican pääkaupunki, on kehittymässä rommin maailmassa. Se rikastuu biodiversiteetistään ja trooppisesta ilmastostaan, mikä tarjoaa ihanteelliset olosuhteet sokeriruo'on viljelylle, joka on rommin olennainen ainesosa. San Josén tislaamot hyödyntävät näitä paikallisia raaka-aineita yhdessä perinteisten ja modernien tekniikoiden kanssa tuottaakseen korkealaatuisia rommeja, jotka heijastavat Costa Rican olemusta.
San Josén rommi erottuu hienovaraisten aromiensa ja monimuotoisuutensa ansiosta, yhdistäen vaniljan, hunajan ja trooppisten hedelmien vivahteita, jotka viehättävät sekä harrastajia että asiantuntijoita. Nämä rommit onnistuvat yhdistämään perinnettä ja innovaatioita, mikä on lisännyt niiden tunnettuutta kansainvälisellä tasolla.
Vierailu tislaamossa San Josessa tarjoaa syvällisen kokemuksen rommin valmistusprosessista, sokeriruokokentistä pullotukseen, fermentoinnin ja ikäännyttämisen kautta. Rommista intohimoisille San José on ehdoton kohde, joka tarjoaa ainutlaatuisen näkökulman rommiin, Costa Rican luonnollisten ja kulttuuristen rikkauksien ympäröimänä.