Harrisin saari, joka sijaitsee Skotlannin Ulko-Hebrideillä, on villin ja upean maiseman maa, jossa jyrkät vuoret kohtaavat koskemattoman valkoiset hiekkarannat. Alue tunnetaan rikkaasta käsityöläisten valmistusperinteestään ja on noussut erinomaiseksi terroiriksi ginille, kiitos ainutlaatuisen ympäristönsä ja runsaiden luonnonvarojensa. Harris-saaren gini erottuu käytettäessä Atlantin rannikon spirulinaa, paikallista käsin kerättyä levää, joka antaa hienostunutta jodinmakua ja harvinaista mineraalisuutta. Lisäksi siihen lisätään huolellisesti valittuja yrttejä, kuten katajanmarjoja, korianteria ja karvasappelsiinin kuorta, jotka tuovat poikkeuksellisen aromaattisen monimuotoisuuden. Saarelle ominainen puhdas ja pehmeä vesi, joka suodattuu ikivanhojen kallioiden läpi, täydentää tämän korkealaatuisen alkoholijuoman. Paikalliset tislaamot, jotka ovat usein pieniä ja kestäville tuotantomenetelmille omistautuneita, pitävät perinteisiä menetelmiä kunniassa samalla kun integroivat ympäristöystävällisiä innovaatioita. Ginistä kiinnostuneille Harrisin saari on kutsu löytää aito ilmaisu, joka yhdistää skotlantilaiset perinteet ja modernin luovuuden.