Douron alue, joka sijaitsee Pohjois-Portugalissa, on maailmanlaajuisesti tunnettu viinintuotannostaan, mutta se erottuu myös käsityöläis-ginien noususta. Spektaakkelimaisen Douro-joen laaksoissa sijaitseva alue hyötyy ainutlaatuisesta terroirista ja suotuisasta mikroilmastosta, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan aromaattisten kasvien viljelylle, joita tarvitaan ginin valmistamiseen. Douron ginitislaamot käyttävät usein paikallisia raaka-aineita, kuten katajanmarjoja, tuoreita sitruksia, villirosmariinia ja muita alueen kasveja, antaen tuotteilleen erottuvan ja aidon makusignatuurin. Käsityöläismenetelmä ja perinteinen tislaajien osaaminen takaavat poikkeuksellisen laadun ja aromaattisen rikkauden, joka viehättää sekä harrastajia että asiantuntijoita. Monille intohimoisille löytö, Douron gin yhdistää viininvalmistustradition ja tislauksen innovaation, tarjoten hienostuneen ja yllättävän aistikokemuksen. Olitpa sitten uusi harrastaja tai kokenut keräilijä, tämän Portugalin lumoavan alueen gin houkuttelee uteliaisuuttasi ja rikastuttaa kokoelmaasi.