Hokkaido, pohjoisin Japanin neljästä suuresta saaresta, on yllättävä alue ginin ystäville. Tunnettu upeista maisemistaan ja ankarista talvistaan, se tarjoaa ainutlaatuisen terroirin, joka vaikuttaa ginin tuotantoon. Hokkaidon alppimailta peräisin oleva puhdas vesi myötävaikuttaa erittäin hienojen alkoholijuomien luomiseen. Alueen tislaamot suosivat paikallisten ainesosien, kuten villin katajanmarjan, aromaattisten yrttien ja japanilaisten sitrushedelmien, kuten yuzun, käyttöä, mikä tarjoaa erDistinctiIvistä ja aidosti makuelämyksen. Saaren monipuoliset mikroilmastot mahdollistavat myös laajan kasviston viljelyn, rikastuttaen tuotettujen ginien aromiprofiilia. Olitpa sitten uuteen löytöretkeen liittyvä seikkailija tai etsimässä poikkeuksellista giniä kellariisi, Hokkaidon ginit hurmaavat hienostuneisuudellaan ja omaperäisyydellään ginikehän alku-urheilijoiden kuin kokeneempienkin keskuudessa.