Pohjois-Italiassa sijaitseva Veneto on dynaaminen ja monipuolinen alue, joka ulottuu majesteettisilta Dolomiiteilta Adrianmeren rannoille. Alue on tunnettu luonnonkauneudestaan ja kulttuuriperinnöstään sekä merkittävästä viinintuotantoperinteestään, jossa valmistetaan laadukkaita väkeviä juomia, mukaan lukien erottuvia brandyjä. Venetossa italialainen käsityötaito yhdistyy suotuisiin ilmasto-olosuhteisiin: kuumat kesät ja leudot talvet luovat ainutlaatuisen terroirin brandyn tuotantoon. Paikalliset tuottajat hyödyntävät pääasiassa alkuperäisiä rypälelajikkeita, kuten Garganega, jotka antavat väkevöille niiden erottuvan luonteen ja aromien monimuotoisuuden. Nämä tisleet kypsytetään yleensä puutynnyreissä, jolloin ne saavat hienostuneita vaniljan, mausteiden ja kuivattujen hedelmien aromeja. Brandyjen ystäville Veneto on ehdoton kohde, jossa makuelämykset kohtaavat perinteen ja innovaation. Tällä alueella vaeltaminen tarkoittaa italialaisen olemuksen löytämistä brandyjen kautta, jotka kertovat poikkeuksellisen alueen tarinaa ja sen käsityöläisten huippuosaamista.