Emilia-Romagna, joka sijaitsee Pohjois-Italian sydämessä, tunnetaan paitsi gastronomiastaan ja kuvankauniista maisemistaan, myös vuosisatoja vanhasta brandyn tuotannostaan. Tämä viinialue, jolla on kehyksinään Apenniinit ja Po-joki, nauttii lauhkeasta ilmastosta, joka on ihanteellinen ainutlaatuisten viiniköynnösten viljelyyn, mistä saadaan raaka-aineet tähän hienostuneeseen väkevään alkoholijuomaan. Emilia-Romagnan brandy erottuu aromikkaalla rikkaudellaan, joka on sukupolvelta toiselle siirtyneen perinteisen osaamisen tulos. Hienostuneet tislausmenetelmät ja pitkä kypsytys tammitynnyreissä antavat brandylle syvemmän moniulotteisuuden, jonka makuaromit sisältävät kuivattuja hedelmiä, vaniljaa ja mietoja mausteita. Brandyn ystävät arvostavat erityisesti lopputuotteen harmoniaa ja tasapainoa, jotka täydellisesti edustavat alueelle ominaista perinteen ja innovoinnin yhdistelmää. Tämä huippuosaamisen maine tekee siitä välttämättömän kaikille viinikellarin hoitajille, jotka haluavat rikastuttaa kokoelmaansa vertaansa vailla olevalla hienostuneisuudella. Kaiken kaikkiaan Emilia-Romagna ei ole vain tuotantopaikka, vaan tislausperinteen kehto, joka viehättää kokeneimpiakin makuhermoja.