Vaikka Tokaj-viinialuetta usein yhdistetään naapurustossa sijaitsevaan Unkariin, sillä on myös merkittävä asema Slovakiassa. Slovakialainen viinialue sijaitsee maan kaakkoisosassa, ja se levittäytyy maalauksellisille kukkuloille, joissa mannerilmasto kohtaa Karpaattien vaikutukset luoden ihanteelliset olosuhteet viininviljelylle. Maaperä koostuu pääasiassa lössistä ja vulkaanisista kivistä, mikä antaa viineille erityisen mineraalisuuden. Tunnusomaiset rypälelajikkeet kuten Furmint, Hárslevelu ja Muscat à Petits Grains menestyvät hyvin, tuottaen valkoviinejä, joilla on poikkeuksellinen luonne. Slovakian Tokaj-viinit ovat erityisen tunnettuja erinomaisesta kypsymispotentiaalistaan ja aromien monimuotoisuudestaan, joissa yhdistyvät hunajan, sitrusten ja sokeroitujen hedelmien vivahteet. Täällä tuotetut makeat "Tokaj"-viinit, joita usein merkitään "Tokajské" niiden slovakialaisen alkuperän erottamiseksi, ovat aarre löytää jälkiruokaviinien ystäville. Tämä viinialue ansaitsee huomion niin aloittelijoilta kuin viinikellarin hallinnan asiantuntijoiltakin, rikastuttaen kokoelmaa ainutlaatuisella historiallaan ja makumaailmallaan.

Tokaji -viinit

Määrittelemätön

Tokaj

Vinarství Žácek Kutna Hora - Dunaj
Pullo (50 cl)
Hiipuminen

Tokaj - 2003

Domaine Weimbach - Cuvée Laurence
Pullo (75 cl)
Hiipuminen

Tokaj - 2003

Domaine Weimbach Cuvee Laurence
Pullo (75 cl)
Määrittelemätön

Tokaj - 2003

Tokaj & Co - 5 Putnový
Pullo (75 cl)
Huippu

Tokaj - 2009

Tokaï - ½ B
Pullo (75 cl)
    Sivu 1 / 1