Sijaitsee Montenegron vielä melko tuntemattomalla rannikkoalueella, Barin viinialue nousee esiin vaatimattomasti mutta poikkeuksellisen aitona. Syvälle juurtuneena vanhaan viininviljelyperinteeseen, tämä alue hyötyy ainutlaatuisesta terroirista, johon vaikuttavat Adrianmeri ja ympäröivät vuoret. Barin viinitarhoilla kasvatetaan pääasiassa paikallisia lajikkeita, kuten Vranac-punaviinejä, jotka tunnetaan voimakkaasta tanniinirakenteestaan sekä punaisen ja mustan hedelmän aromeistaan. Ilmastolliset vaikutteet tarjoavat ihanteelliset olosuhteet rypäleiden kypsymiselle, korostamalla jokaisen tuotetun viinin syvyyttä ja monimuotoisuutta. Valkoviinit, jotka valmistetaan usein Krstac-lajikkeesta, tarjoavat raikkaita ja mineraalisia makuja, jotka ovat täydellisiä yhdisteltäväksi alueen merenelävien kanssa. Kasvava sitoutuminen laatuun ja modernit viinintuotantotekniikat ohjaavat Barin viinejä yhä enemmän kansainväliseen tunnustukseen. Viinin ystäville Bar edustaa arvokasta löytöä ja lupaa uusia makuelämyksiä Välimeren viinien maailmassa. Tutustuessaan tämän alueen viineihin, pääsee mukaan aistimatkalle Montenegron historian ja kuvankauniin maiseman halki.