Toscana, Italian arvostettu viinialue, on tunnettu tyypillisistä maantieteellisistä merkinnöistä (IGT) peräisin olevista viineistään. Maailmankuulu aaltoilevista kukkuloistaan ja sypresseistään, Toscana viehättää monipuolisella viini- ja viljelymaailmallaan. Toscanalaiset viinit valmistetaan usein Sangiovese-rypäleestä, joka on tunnetun Chiantin sydän, mutta myös moderneista supertoscanalaisista, jotka yhdistävät paikallisia ja kansainvälisiä rypäleitä kuten Merlot ja Cabernet Sauvignon. Näissä viineissä on rikasta aromien kirjoa, yhdistäen punaisia marjoja, mausteita ja maanläheisiä sävyjä. Toscanassa on välimerellinen ilmasto, jossa on runsaasti auringonpaistetta ja monipuolisia maaperiä savesta kalkkikiveen, tarjoten optimaalisen ympäristön viininviljelylle. Toscanalaiset tuottajat, kunnioittaen perinteisiä menetelmiä, ottavat käyttöön myös innovatiivisia viljelytekniikoita, varmistaen tasaisen ja poikkeuksellisen laadun. Alue on myös edelläkävijä kestävän kehityksen merkkien kehittämisessä, taaten ympäristöystävällisen tuotannon. Viininystäville, jotka haluavat rikastuttaa kellariaan, Toscana tarjoaa viinejä, joilla on erottuva luonne, täydellisiä pitkään säilytykseen tai välittömään nautiskeluun.