Valais, joka sijaitsee Sveitsin Alppien sydämessä, on ikoninen alue tisleetuotannolle. Alue hyötyy suotuisasta alppi-ilmastosta, jossa on kuumat kesät ja kylmät talvet, ja tarjoaa ihanteelliset olosuhteet monenlaisten hedelmien viljelyyn, mikä on olennaista korkealaatuisten tisleiden valmistuksessa. Maaperän rikkaus ja vuoristoveden puhtaus edistävät autenttista ja hienostunutta tuotantoa. Viljellyt hedelmälajikkeet sisältävät muun muassa Williams-päärynät, Luizet-aprikoosit ja omenat, jotka kukin tuovat ainutlaatuisuutensa tuotettuihin alkoholijuomiin. Valaissalaiset tuottajat pitävät tärkeänä ylläpitää perinteisiä tislausmenetelmiä samalla kun he integroivat innovaatioita tuoksujen korostamiseksi ja erinomaisen kypsymisen takaamiseksi. Valaisten tisleiden ainutlaatuinen luonne piilee niiden kyvyssä vangita hedelmän puhdas olemus, paljastaen rikkaita ja tasapainoisia makuja. Jokainen pullo kertoo tarinan intohimosta ja osaamisesta, joka on siirretty sukupolvien ajan. Olitpa aloittelija viinikellarin hallinnassa tai kokenut asiantuntija, Valaisin tisleet lupaavat unohtumattoman aistikokemuksen tarjoten ainutlaatuisen näkökulman sveitsiläiseen perinteeseen ja käsityöhön.