Kyushu, Japan kolmanneksi suurin saari, on merkittävä alue tisleiden tuotannossa sen rikkaan kulttuurisen ja luonnonperinnön ansiosta. Tunnettu sakestaan, alue loistaa myös shochullaan, aidolla tisleellä, joka houkuttelee asiantuntijoita kaikkialta maailmasta. Kyushun leuto ja lauhkea ilmasto, yhdessä hedelmällisten vulkaanisten maaperien kanssa, tarjoaa ihanteelliset olosuhteet shochn tislaukseen käytettyjen ainesosien viljelylle, kuten ohralle, bataatille ja riisille.
Raaka-aineiden monimuotoisuus antaa Kyushulle mahdollisuuden tarjota erilaisia shochu-laatuja, joista jokainen tarjoaa ainutlaatuisia makuprofiileja, aina pehmeistä ja kukkaisista sävyistä maanläheisiin ja mausteisiin vivahteisiin. Tislaamot, jotka ovat usein perheomisteisia ja syvälle perinteisiin juurtuneita, yhdistävät perinteisiä tekniikoita moderniin innovaatioon varmistaen laadukkaan tuotteen.
Kellarinhallinnan harrastajille Kyushu tarjoaa mahdollisuuden tutkia japanilaisen tislausperinteen rikkautta ja hienostuneisuutta, pulloilla, jotka esittävät sekä perinteet että tämän ainutlaatuisen alueen erityisluonteen. Oli kyseessä sitten vasta-alkaja tai kellarinhallinnan asiantuntija, Kyushun tisleiden tutkiminen lupaa unohtumattoman aistikokemuksen.