Veneto, kuvankaunis alue Koillis-Italiassa, on tunnettu rikkaasta perinteestään väkevien alkoholijuomien tuotannossa. Sen vehreät kukkulat, laajat viinitarhat ja monimuotoiset maaperät tarjoavat poikkeuksellisen terroirin, joka vaikuttaa laadukkaiden tuotteiden valmistamiseen. Alue on erityisen kuuluisa grappastaan, rypäleiden puristusjäännöksistä tehdystä väkevästä alkoholijuomasta, joka on ollut Veneton tunnusmerkki vuosisatojen ajan. Venetsialainen grappa erottuu laajalla aromien ja makujen kirjollaan, ulottuen kukkaisista ja hedelmäisistä vivahteista mausteisiin ja puisiin sävyihin, joita usein saadaan tammitynnyrikypsytyksen kautta. Veneton tislaamot, jotka ovat usein perheomisteisia, yhdistävät perinteisen osaamisen ja innovaation, taaten poikkeuksellisen puhtaita ja monimutkaisia tuotteita. Väkevien alkoholijuomien harrastajana Veneton helmien tutkiminen tarjoaa mahdollisuuden löytää ainutlaatuisia ja hienostuneita makuja. Niin harrastajat kuin ne, jotka ovat vasta aloittamassa väkevien alkoholijuomien kokoelmaa, arvostavat tätä aluetta sen rikasta historiaa, pysyvää laatua ja sitoutumista erinomaisuuteen. Olitpa sitten uusi viinikellarin hallinnassa tai kokenut tuntija, Veneto tarjoaa vertaansa vailla olevia makukokemuksia.