Minas Gerais, Brasilian laaja alue, on poikkeuksellinen terroir brandyn harrastajille ja asiantuntijoille. Alue sijaitsee maan kaakkoisosassa ja se on tunnettu maantieteellisestä ja ilmastollisesta monimuotoisuudestaan, joka tarjoaa ihanteelliset olosuhteet poikkeuksellisen brandyn, erityisesti kuuluisan Cachaçan, tuotannolle. Tämä brandy, joka syntyy sokeriruokomehun tislaamisesta, edustaa Minas Geraisin rikasta ja aitoa identiteettiä. Kautta aikojen kehittyneiden perinteiden ja sukupolvelta toiselle siirtyneen käsityötaidon ansiosta tämän alueen brandytuotanto erottuu käsityöläisluonteellaan ja hienostuneilla tislaustekniikoillaan. Paikalliset tuottajat käyttävät kuparisia alambikkeja taatakseen poikkeuksellisen puhtauden ja monimutkaisen aromiprofiilin. Minas Gerais hurmaa paitsi brandyjensa laadulla myös sitoutumisellaan yhdistää perinne ja innovaatio korostaen paikallisten raaka-aineiden laatua. Olitpa noviisi tai asiantuntija brandykellareiden hallinnassa, Minas Geraisin tuottajiin ja heidän tuotoksiinsa tutustuminen tarjoaa aistien juhlat ja rikastuttavan kokemuksen, joka lupaa kohottaa mitä tahansa brandykokoelmaa.