Chiang Main alue, joka sijaitsee Thaimaan pohjoisosassa, tunnetaan muustakin kuin temppeleistään ja vehreistä maisemistaan: se vie vähitellen mutta varmasti jalansijaa rommin maailmassa. Vaikka Thaimaata ei perinteisesti yhdistetä rommiin, sen trooppinen ilmasto on ihanteellinen sokeriruo'on viljelyyn, joka on rommin pääainesosa. Chiang Mai hyötyy ainutlaatuisesta korkeudesta, mikä antaa täällä tuotetuille rommeille tietyn raikkauden.
Alueen tuottajat ovat innovatiivisia, yhdistäen käsityöläismenetelmät, jotka ovat saaneet vaikutteita Karibialta, thaimaalaisiin paikallisiin vaikutteisiin, luoden rommeja, joilla on ainutlaatuisia makuprofiileja. Nämä rommit erottuvat hienostuneisuudellaan ja eleganssillaan, ja niissä on hienovaraisia mausteiden, trooppisten hedelmien ja kukkien sävyjä. Tislaajat kokeilevat mielellään ikäännytystä erilaisissa tynnyreissä, mikä rikastuttaa aromipalettia.
Kellarinhallinnan harrastajille Chiang Main rommit tarjoavat kiehtovan löytöretken, joka tuo eksoottisen lisän kokoelmaan samalla kun tutustutaan uusiin makuihin, jotka todistavat dynaamisen ja lupaavan käsityöläiskentän noususta.