Le Carbet, joka sijaitsee Martinikan luoteisrannikolla, on alue, joka on kuuluisa rikkaasta perinteestään tuottaa maatalousrommia, erikoisrommia, joka valmistetaan puhtaasta sokeriruokomehusta. Karibianmeren ja vehreän Montagne Pelée -vuoren rinteiden väliin kätketty tämä alue, siunaantuessaan hedelmällisillä tuliperäisillä mailla ja trooppisella kostealla ilmastolla, tarjoaa ihanteelliset olosuhteet korkealaatuisen sokeriruo'on viljelyyn.
Carbetin tislaamot, tunnetut esi-isiensä taidoista, yhdistävät perinteiset tekniikat ja modernit innovaatiot tuottaakseen poikkeuksellisia rommeja, joissa on monimutkaisia ja lumoavia aromeja. Alueen rommit erottuvat maatalousmenetelmän sitoutumisellaan, mikä takaa aidot tuotteet, joilla on erottuva ja ainutlaatuinen terroirin leimaama maku.
Harrastajille, olipa he aloittelijoita tai kokeneita, Carbetin rommien tutkiminen on aistien kokemusta, joka kertoo Martiniquen historian ja intohimon tätä ikonista juomaa kohtaan. Jokainen maistaminen paljastaa Karibian maaperän hienovaraiset vivahteet, tehden jokaisesta pullosta aarteen, joka kannattaa nauttia ja kerätä omaan rommiluolaansa.