Goan osavaltio Intian länsirannikolla on tunnettu rikkaasta kulttuuristaan ja trooppisesta ilmastostaan, joka soveltuu erinomaisesti sokeriruo'on viljelyyn, mikä on rommin tuotannon keskeinen raaka-aine. Alueella on vuosisatojen portugalilaisen vallan ansiosta kehitetty ainutlaatuinen tislausperinne, joka yhdistää eurooppalaisia tekniikoita ja paikallisia käsityöläismenetelmiä. Goan rommi erottuu eksoottisilla mauillaan, joissa voi aistia mausteisia ja puumaisia vivahteita sekä makeampia ja hedelmäisiä sävyjä. Paikalliset tuottajat suosivat usein kestäviä tuotantomenetelmiä ja käyttävät alueellisia ainesosia, mikä antaa Goan rommille autenttisen ja ympäristöä kunnioittavan luonteen. Rommin harrastajat ympäri maailmaa löytävät yhä useammin tämän nousevan alueen, jonka uniikit ja korkealaatuiset tuotteet houkuttelevat. Goa tarjoaa erilaisia rommityylejä aina tummasta rommista harvinaisiin ja hienostuneisiin versioihin, jotka täydentävät mitä tahansa rommikokoelmaa. Kellarien hoitajille Goan rommien lisäys merkitsee paitsi kokoelman monipuolistamista myös ainutlaatuisen kulttuurin ja poikkeuksellisen tislauksen juhlistamista.