Port-au-Prince, Haitin vilkas pääkaupunki, on arvokas helmi rommin maailmassa. Karibianmeren rannalla sijaitseva alue hyötyy trooppisesta ilmastosta, joka on ihanteellinen sokeriruo'on viljelyyn, rommin perustarvikkeeseen. Tämä ainutlaatuinen terroir antaa Port-au-Princen rommille monipuoliset aromiprofiilit, joita usein luonnehtivat hedelmäiset ja mausteiset sävyt. Perinteiset tuotantomenetelmät, jotka usein siirtyvät sukupolvelta toiselle, rikastuttavat ja monipuolistavat alueen rommeja. Historiallisesti Haiti on yksi harvoista maista, jotka ovat säilyttäneet maatalousrommin taidon, joka valmistetaan suoraan tuoreesta sokeriruokomehusta, toisin kuin teollinen rommi, joka valmistetaan melassista. Port-au-Princen tislaamot jatkavat tämän perinteen kunnioittamista luomalla hienostuneita ja autenttisia rommeja, jotka viehättävät niin harrastajia kuin tuntijoitakin. Niille, jotka haluavat rikastuttaa rommikellariaan, Port-au-Princesta tulevat pullot tarjoavat vertaansa vailla olevia makuelämyksiä ja heijastavat Haitin kulttuurista rikkautta ja historiallista perintöä. Sukeltaa tässä alueen rommiin on kuin nauttisi Karibianmeren olemuksesta.