Kanariansaaret, jotka sijaitsevat Luoteis-Afrikan rannikon edustalla, ovat Espanjan itsehallintoalue, jolla on rikas romminvalmistusperinne. Subtrooppisen ilmaston ansiosta Kanariansaarilla on ihanteelliset olosuhteet sokeriruo'on viljelyyn, joka on rommin keskeinen raaka-aine. Tuotanto juontaa juurensa 1400-luvulle, jolloin espanjalaiset siirtolaiset toivat sokeriruo'on viljelyn saarille. Vuosisatojen kuluessa tislaustekniikat ovat kehittyneet, mikä on mahdollistanut kanarialaisten romminvalmistajien kehittää ainutlaatuisia makuja, jotka erottavat niiden tuotannon muista alueista. Kanariansaarten rommit ovat usein luonteeltaan luonnostaan pehmeitä ja hedelmäisiä, mikä johtuu vulkaanisesta terroirista ja meren läheisyydestä. Tunnetuimpien tislaamojen joukossa ovat Ron Arehucas ja Ron Aldea, jotka vaalivat perinteitä yhdistämällä käsityötaidon ja innovaation. Romeista kiinnostuneille kellarin hallintaa tutkiville Kanariansaaret tarjoavat autenttisen valikoiman rommeja, jotka rikastuttavat kokoelmaa tuoden esille espanjalaisen tuotannon rikkautta ja monimuotoisuutta.
Tutustu kaikkiin RommiAlue Îles Canaries espanjassa Vinioun avulla, ihanteellinen ratkaisusi pullojesi järjestämiseen ja seuraamiseen.
Lisää helposti suosikkisi Rommi, käytä yksityiskohtaisia tietoja jokaisesta pullotyypistä ja pidä kirjaa maisteluista ja suosikeistasi.
Viniou avulla kokoelmasi hallinta on helppoa, intuitiivista ja yksilöllistä!