Barbados, joka usein pidetään rommin kehtona, on Karibian saari, jossa tämän arvostetun juoman valmistus juontaa juurensa yli 350 vuotta taaksepäin. Vaikka tämä rommi luokitellaan 'Ei määritelty', se heijastaa yleisesti alueen erinomaisuutta ja käsityötaitoa. Saarella viljelty arvokas sokeriruoko, joka kasvaa optimaalisessa trooppisessa ilmastossa, on barbadolaisen rommin tuotannon keskeinen elementti. Saarella sijaitsevat tislaamot, jotka ovat maailman vanhimpia, ovat onnistuneet säilyttämään ja mukauttamaan perinteisiä tekniikoita samalla kun ne ovat ottaneet käyttöön moderneja innovaatioita. Barbadolainen rommi on usein aromaattisesti rikas, ja siinä on trooppisten hedelmien, vaniljan ja mausteiden vivahteita, tarjoten samettisen koostumuksen ja unohtumattoman jälkimaun. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut keräilijä, barbadolaisen rommin maistaminen on aistielämys, joka vie välittömästi tämän poikkeuksellisen inspiroivan alueen aurinkoisille rannoille. Olipa rommi sitten maistelua tai viinikellarin rikastamista varten, barbadolainen 'Ei määritelty' rommi tuo kokoelmaasi romminvalmistuksen historian ja käsityötaidon erinomaisuutta.