Brasilia, joka on tunnettu kulttuurisista ja luonnonrikkauksistaan, on myös ainutlaatuisten ja hienojen liköörien synnyinpaikka. Näiden ihmeiden joukossa cachaça erottuu maan jalokivenä. Tämä väkevä alkoholijuoma saadaan tislattamalla fermentoitua sokeriruokomehua, tarjoten sävyvalikoimaa kirkkaasta meripihkanväriseen, riippuen sen kypsytyksestä. Minas Geraisin, São Paulon ja Paratyn alueet ovat erityisen tunnettuja cachaçan tuotannostaan, hyödyntäen trooppista ilmastoa ja hedelmällistä maaperää. Kuitenkaan Brasilia ei rajoitu vain tähän likööriin. Maa tuottaa myös eksoottisia liköörejä, jotka on infusoitu Amazonin hedelmillä kuten açaí, cupuaçu ja maracuja, tarjoten harrastajille mahdollisuuden tutustua uusiin ja autenttisesti brasilialaisiin makuihin. Lisäksi tarkka huolenpito fermentoinnissa ja laadukkaiden puutynnyreiden käytössä kypsytyksessä antaa näille likööreille poikkeuksellista syvyyttä ja monimutkaisuutta. Kellarinhallinnan harrastajille Brasilia edustaa kiehtovaa makuseikkailua, joka heijastaa Brasilian terroirin rikkautta ja monimuotoisuutta perinteisillä ja innovatiivisilla likööreillään.
Tutustu kaikkiin LiqueurAlue Brasilia brasilia Vinioun avulla, ihanteellinen ratkaisusi pullojesi järjestämiseen ja seuraamiseen.
Lisää helposti suosikkisi Liqueur, käytä yksityiskohtaisia tietoja jokaisesta pullotyypistä ja pidä kirjaa maisteluista ja suosikeistasi.
Viniou avulla kokoelmasi hallinta on helppoa, intuitiivista ja yksilöllistä!