Intiassa sijaitseva Gin-alue, vaikka se ei ole tarkasti määritelty, erottuu rikkaasta ja monipuolisesta moninaisuudestaan syvälle juurtuneen tislausperinteen ansiosta. Intia, monien mausteiden ja aromaattisten kasvien kehto, tarjoaa ainutlaatuisen terroirin Ginin luomiseen erottuvilla ja eksoottisilla aromiprofiileilla. Paikalliset tislaamot pyrkivät sisällyttämään kotoperäisiä aineksia, kuten kardemummaa, mustapippuria, currylehtiä ja monia muita, antaen jokaiselle pullolle poikkeuksellisen paikallisen luonteen. Alueelta ei puutu luovuutta ja innovaatioita, ja yhä useampi tuottaja kokeilee nykyaikaisia tislausmenetelmiä samalla kun säilyttää perinteiset tekniikat. Vanhan ja uuden yhdistelmä tekee tästä alueesta kiehtovan paikan gininharrastajille, olivatpa he sitten aloittelijoita tai asiantuntijoita. Lisäksi Intian vaihteleva ilmasto, joka ulottuu Himalajan vuorilta trooppisille rannoille, mahdollistaa suuren monimuotoisuuden kasvien viljelyssä, joita käytetään Ginin aromatisointiin. Intialaiseen Giniin syventyminen on rohkeiden makujen löytämistä ja maun syvyyttä, joka vangitsee aistit.