Douron alue, joka sijaitsee Koillis-Portugalissa, on maailmanlaajuisesti tunnettu sen upeista viinimaisemista ja portviinin tuotannosta. Kuitenkin, se on myös merkittävä toimija brandy-maailmassa. Douron laakso on yksi vanhimmista viininviljelyalueista, jolla on rikkaat perinteet, jotka ulottuvat roomalaiseen aikaan. Alueen ainutlaatuinen ilmasto, jolle ovat tyypillisiä kuumat ja kuivat kesät sekä ankarat talvet, yhdessä liuskekivisen maaperän kanssa, luo ihanteelliset olosuhteet viiniköynnösten kasvatukselle.
Tällä alueella tuotetut brandyt hyödyntävät erilaisia paikallisia rypälelajikkeita, kuten Touriga Nacional ja Tinta Roriz, tarjoten syvällisen aromikkaita ja rakenteeltaan monipuolisia väkeviä alkoholijuomia. Näitä tisleitä kypsytetään usein kellareissa puutynnyreissä, joissa ne kehittyvät poikkeuksellisen monimutkaisiksi, hedelmien, mausteiden ja vaniljan vivahteilla. Douron tuottajat korostavat perinteisten menetelmien ja modernien innovaatioiden yhdistämistä taatakseen poikkeuksellisen laadukkaat brandyt. Olitpa sitten aloitteleva harrastaja tai kokenut tuntija, Douron brandy on arvokas lisä mihin tahansa kokoelmaan.