Ican alue, joka sijaitsee Perun etelärannikolla, on tunnettu poikkeuksellisesta brandyn tuotannostaan. Kuivan ja aurinkoisen ilmaston ansiosta alue tarjoaa ihanteelliset olosuhteet brandyn tislaamiseen käytettyjen rypäleiden viljelyyn. Savinen ja hiekkapohjainen maaperä antaa täällä tuotetuille väkeville alkoholijuomille monimutkaisuutta ja voimakkuutta.
Ica on kuuluisan Pisco-brandyn kotipaikka, jota arvostetaan laajasti ympäri maailmaa. Viljellyt rypälelajikkeet, kuten Quebranta, Italia ja Negra Criolla, tuovat makujen rikkautta ja hienostuneisuutta, joka heijastuu alueen brandyissa.
Ican tuottajat yhdistävät perinteisiä, usein sukupolvien ajan siirrettyjä menetelmiä moderneihin tekniikoihin varmistaakseen tuotantonsa laadun ja aitouden. Alueen vierailijat voivat tutkia paikallisia bodegoja, perehtyä käsityönä tapahtuvaan tislaamiseen ja maistella väkeviä alkoholijuomia, jotka heijastavat perulaisen terroirin olemusta.
Ican alue erottuu intohimollaan ja sitoutumisellaan laatuun, tehden siitä välttämättömän kohteen brandyn ystäville ja kellarien hoitajille, jotka etsivät aitoja ja erottuvia tuotteita.